Welkom op het GitaarNet.
 • Zoeken op producten


 • GitaarNet Specials

 • RIFFCONTEST met als jury Ruben Hoeke, David Hollestelle en Jay-P!

  Yong Yong
  Yong
   RIFFCONTEST Yong


  GitaarNet en Euro-instruments presenteren:
  RIFFCONTEST
  met als jury Ruben Hoeke, David Hollestelle en Jay-P!

  Post je MP3 en win Onerr pedalen en kaartjes voor Julian Sas in Paard van Troje !
  RIFFCONTEST

  Op het forum , waar iedereen zijn eigen opgenomen nummers, solo's of uitprobeersels kan posten in mp3 of ander formaat, loopt vanaf nu (begin april 2006) een nieuwe riffcontest. Deze keer weer met speciale 'jury voorzitters': Ruben Hoeke, David Holestelle en Jay-P!

  Ruben Hoeke (o.a. Thé Lau, Roberto Jacketti & the Scooters, Kenneth Harder) van de Ruben Hoeke band is een onvervalste blues-rocker, die onlangs met zijn Ruben Hoeke band een nieuw album heeft uitgebracht genaamd Sugar. De CD werd onlangs gepresenteerd in een uitverkochte Kade in Zaandam, met als special quest Jan Akkerman. Een andere special quest die veel met hem optreedt is David Hollestelle (Herman Brood and his Wild Romance). Een gitarist die door zijn legendarische riffs en gitaarspel bij Herman Brood geen introductie behoeft.

  Zie ook: Interview met Ruben Hoeke

  Jay-P is een gerenomeerd studio-gitarist, die zo allround is dat hij bijna overal inzetbaar is, zo was hij al eens op pad met Cuby and the Blizzards. Tegenwoordig is hij leadgitarist van de band Scrum.

  Klik hier voor de Gitaar Van... Jay-P.

  Hoe kun je meedoen?

  Je kunt meedoen door de backingtrack te downloaden en vervolgens een solo met een duidelijk thema/riff in te spelen van max. 1 m 30, deze vervolgens on-line te zetten (daar zijn voldoende gratis mogelijkheden voor, kijk anders even naar de FAQ in de rubriek Sounds) en daarna de link te posten de rubriek Riffcontest op het forum, waarbij het onderwerp begint met [Blues Contest].

  De backingtrack die wordt gebruikt is gemaakt door Jay-P en is hier te downloaden.

  Let op: de wedstrijd loopt tot 17 mei 2006.  topBack to top