Welkom op het GitaarNet.

Kees Dee

Welkom bij Kees Dee Gitaren Amersfoort. www.keesdee.nl geeft een goed beeld van onze altijd wisselende voorraad. Blijf op de hoogte met de nieuwste modellen en leuke tips! Laat eens een berichtje achter of geef een zoek opdracht en kijk of Kees Dee juist die gitaar heeft staan!!!!!

Bij Kees Dee vind je een enorme voorraad van de beste gitaren: in de benedenverdieping akoestische topmerken als Taylor, Simon & Patrick, Morgan, Martin, op de bovenverdieping PRS, Fender, Ibanez en veel meer. Kees Dee biedt in zijn winkelruimte van meer dan 500m2 ruime keus: bijna 1000 gitaren op voorraad en je mag ze allemaal uitproberen...


Eerder dit jaar bezocht Kees de Namm USA 2001 in Anaheim Los Angeles. De Namm (International Music Products Association) organiseert iedere zomer en winter internationale 'Trade Shows' waarin gitaarfabrikanten en manufacturers hun nieuwste produkten kunnen vertonen en aan het publiek kunnen laten zien. De crème de la crème van de gitaarwereld is daar aanwezig. Menig artiest bezoekt de beurs: oa. Charlos Santana en Steve Lukather werden gespot, maar ook bekende fabrikanten zoals, Shure, Marin en L'Arrivee waren uiteraard van de partij.

    
Kees op de Namm 2001 met Jean L'Arrivee (l) en Martin IV (r)

Op de Namm kom je de meest aparte gitaren tegen. De nieuwste modellen worden getoond - waarbij de fabrikant niet zelden de meest exotische modellen presenteert om de aandacht van het publiek te trekken. Kees heeft fraaie videobeelden kunnen maken die je kunt zien in zijn winkel. Enkele impressies:

   

Kees neemt zijn al zijn indrukken en opgedane contacten mee terug naar huis - hij kan je er alles over vertellen. Zijn winkel is gemakkelijk te bereiken. Op zijn fraaie website www.keesdee.nl staat een uitgebreide routebeschrijving. Zijn winkel biedt ruime keus aan diverse (bas-)gitaren en versterkers. Ook vind je er zeer interessante occasions, die ook op zijn website worden vermeld. Bij Kees is je keus nooit verkeerd, bovendien wordt je gitaar er prima afgesteld - geheel naar jouw wensen. Kortom: ruim assortiment, goede kwaliteit en prima service. Kees Dee in Amersfoort is zeker je bezoek waard!

  Back to top