Welkom op het GitaarNet.

Dirk Heijne

Welkom bij Dirk Heijne Muziek! Kom langs in onze gezellige winkel.

Dirk Heijne is een muziekzaak in de breedste zin van het woord. Behalve voor de aanschaf en reparatie van diverse muziekinstrumenten, kun je er terecht voor cd's en verhuur van geluids en licht installaties. Dirk Heijne is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de Zaanstreek en, sinds het Internet, steeds meer daar buiten.

Dirk Heijne nam de zaak over van zijn vader in 1991. Daarvoor heeft hij, naast het werken in de zaak van zijn vader, zijn passie voor muziek en techniek ontwikkeld als geluidstechnicus bij verschillende bands. Hoewel het leven "on the road" hem wel beviel, koos hij toch voor de winkel. Sindsdien is de winkel uitgegroeid tot een muziekzaak in de breedste zin van het woord. Zelf omschrijft hij het als een muziekwinkel met "effectieve en betaalbare producten". En, voegt hij eraan toe, alleen producten waar hij zelf helemaal achter staat.

Dirk Heijne   Dirk Heijne

Dirk Heijne, die de zaak in zijn eentje runt, heeft zich ontwikkeld als een allround vakman die antwoord kan geven op de meest uiteenlopende vragen op het gebied van muziek. Vooral op het gebied van opname en geluids technieken heeft hij veel ervaring. Hij heeft in het verleden menig computer omgetoverd in een homestudio, gebruiksklaar voor de muzikant. Een ervaring die in het vaak conservatieve muziekwereldje van grote waarde is!

Dirk Heijne   Dirk Heijne   

Vanwege zijn brede interesse heeft hij zich nooit willen ontwikkelen tot een speciaalzaak voor één bepaald instrument. Ook heeft hij een behoorlijke collectie cd's en bladmuziek en kun je er terecht voor de huur van PA en licht.

Voor Dirk Heijne is service zeer belangrijk, én, de meeste reparaties doet hij zelf! Vooral op het gebied van electronica; voor klusjes als het vervangen van een potmetertje draait hij zijn hand dus niet om.

Gitaristen vinden veel van hun gading in deze zaak en vooral diegenen die zich wat meer willen bekwamen in opnametechnieken. Alle nieuwste snufjes zijn aanwezig, zo zijn bijvoorbeeld alle Line 6 producten meestal op voorraad. Zijn site is onlangs grondig vernieuwd en alle producten zijn nu ook on-line te bestellen.Back to top