Welkom op het GitaarNet.

Max Guitar Nijmegen

Max Guitar Nijmegen vind je aan de van Berchenstraat 3a aldaar en wordt bemanddoor, Matthijs, René en Mark, de broer van Robbert van der Ende... allen oude rottenin het vak! Gepassioneerde gitaristen in hart en nieren! Bij elkaar opgeteld hebbenze meer dan 60 jaar ervaring in de muziekindustrie. De ervaring, gecombineerd methet brede assortiment in de Nijmeegse winkel vormt een zeer goede combinatie. Maxstaat bij een grote nationale en internationale klantenkring bekend om de zeer hogekwaliteit van de geleverde instrumenten.

Max Guitar

Max guitar is de grootste Gibson Experience centre van de Benelux

In totaal tussen de twee vestigingen meer dan 250 Gibsons in stock! Héél veel PRS en Fender Custom shop, verder mooi Vintage spul, alle High end amps, zoals 65 amps, Budda, Orange, Bogner, The Valve, Rivera, H&K, Vox, Koch, verder veel effecten en parts etc. Voor eigenaar Robbert van der Ende is kwaliteit een eerste criterium. "Ook al glimt een gitaar nog zo mooi..'t draait voor 80% om de kwaliteit van 't hout, de overige 20% draait om de liefde voor het bouwen, vakmanschap en de kwaliteit van de gebruikte onderdelen." .

Max Guitar in Den Haag

Bij Max Guitar vindt men we dat het gaat om het aanvoelen en begrijpen van onze jouw wensen Bij ons kun je rekenen op kwaliteit, verstand van zaken, eerlijk advies en waar voor je geld. Of je nu een beginner bent of een professioneel artiest; je zult vinden wat je nodig hebt in onze winkel, vol met hoge kwaliteit instrumenten en accessoires. Kom langs, dan weet je het meteen: één handdruk zegt meer dan duizend woorden!


Nieuwe gezichten
Nieuwe gezichten bij Max maar oude bekenden in Nijmegen: Matthijs Gaspar. Bulkt van de ervaring en 't enthousiasme dat nodig is voor een belangrijke functie bij Max Guitar! Hij heeft 15 jaar concrete ervaring met de verkoop, inkoop, import en export van muziekinstrumenten, werkte bij een aantal gerenommeerde muziekwinkels in de regio en ook bij versterkergigant Koch. Matthijs is een zeer verdienstelijk gitarist en bovenal een aangename vent! René Rutten is een van de andere pijlers waar deze Max Guitar-vestiging op steunt! Hij heeft 20 jaar deels wereldwijde (podium)ervaring als gitarist in de band 'The Gathering', studiotechnicus, producer en eigenaar van een platenlabel. Een veel te bescheiden kerel maar veel klanten voelen zich direct op hun gemak bij René....Hij is echt iemand die zich goed kan inleven in je wensen en zorgt dat t voor elkaar komt en als je de muziek van zijn band 'The Gathering' kunt waarderen krijgt een praatje met René een speciale dimensie!

Tot ziens bij een van onze winkels!

Max Guitar in Den HaagBack to top