Welkom op het GitaarNet.

Hi Gain Guitars

Create Your Own Sound! @Hi Gain Guitars

De nieuwe Bas & Gitaar Speciaalzaak van Nederland doet het anders.

Bij ons ben jij het middelpunt!

Ook al kom je alleen voor een lekkere kop koffie en een praatje over het weer. Geen enkele vraag is ons te gek en ja, we hebben vast veel vreemdere dingen gehoord. We staan voor jou klaar.

Elk instrument dat hier hangt wordt met liefde klaargestoomd voor de speler. Natuurlijk kan je in deze mooie, ruim opgezette winkel in alle rust en relaxtheid een gitaar, bas of versterker testen.

Hi Gain Guitars heeft echte top gitaarmerken staan, zoals Fender, Gretsch, Mayones, Duesenberg, EvH, MusicMan en Takamine. Er is ook een brede lijn met verschillende mooie versterkermerken, zoals ENGL, Mesa, Vox en Orange. Eigenlijk teveel om op te noemen.

Daarnaast kiezen wij uitzondelijke en unieke instrumenten die andere winkels niet hebben, zoals een Mayones Regius 8 30th Anniversary Djentlemen of een Fender Princeton ’65 Limited Edition Surf Green.

Natuurlijk zijn er bij ons ook mooie kwalitatief goede merken te vinden voor de iets kleinere beurs, zoals Fender, Charvel en Cort. Deze worden net zo zorgvuldig en professioneel behandeld als een Gretsch White Falcon.

Service, Kwaliteit, Relaxtheid en persoonlijke aandacht zijn bij ons erg belangrijk.

Heb je een instrument bij ons gekocht, dan ontvang jij standaard een extra afstelbeurt. Wij bieden een goede prijs/kwaliteit garantie en horen graag jouw feedback.

  • Create Your Own Sound! @Hi Gain Guitars
  • Het Hi Gain Guitars Service Team.

Hi Gain Guitars heeft:

- Dealerschap op Topmerken zoals Fender, EvH, Gretsch, Duesenberg, Mayones, Takamine, Orange, Mesa & Vox. Zie meer op onze website www.higainguitars.com
- Deskundige en relaxte mensen met productkennis en eerlijk advies, die voor jou klaarstaan.
- Onderhoud, kleine reparaties en natuurlijk het afstellen van de gitaren is hier geen probleem.
- 3 grote oefenruimtes voorzien van een volledige backline en PA.
- Een mooie ligging in het midden van Nederland en heerlijk dicht bij de snelweg en de trein.
- Gratis Parkeren, wat geen overbodige luxe is ?

Naast het brede assortiment  gitaren, basgitaren, versterkers, pedalen en overige gear ligt de specialiteit ongetwijfeld in het ondersteunen van de muzikant in de breedste zin van het woord, zowel met mooie instrumenten en amps als met oefenruimtes, muziekles, bookings en eventorganisatie.

Dus… Altijd Service en soms bier

Kortom, voor akoestische, elektrische gitaren, basgitaren, versterkers, effecten en aanverwante artikelen ben je bij Hi Gain Guitars aan het juiste adres.

Aarzel niet om vragen te stellen. Ons team staat voor jou klaar en we helpen graag.

Tot binnenkort.

Groeten,
Aad van Holsteijn & Marijke Leidelmeijer

Facebook recensie

Nico Hegt heeft iets geplaatst op Hi Gain Guitars
11 november Facebook

Gisteren, zaterdag 10 november voor de eerste keer de winkel/het bedrijf Hi Gain Guitars in Houten bezocht. Ik ben onder de indruk. Wat een mooi ingerichte zaak. Ruim van opzet, en HELE mooie gitaren, bassen en versterkers. Alles van hoge kwaliteit. Echt het betere spul. En wat een aardige mensen. Prettige ontvangst, kopje koffie, praatje en rondkijken in deze mooie snoepwinkel... Boven bij de oefenruimtes ook alles prima voor elkaar. Je voelt je er gauw thuis en op je gemak. Zo'n mooie bedrijf gun je toch het allerbeste succes. Dus muzikanten die uitgekeken zijn op de gevestigde orde geef ik het advies om snel naar Houten te gaan.


  Back to top