Welkom op het GitaarNet.

The Fellowship of Acoustics

"The Fellowship of Acoustics" onderscheidt zich van andere gitaarzaken door een bijzondere visie, en daaruit voortkomend een bijzonder assortiment. In het kort komt het hier op neer. We hebben een grote voorliefde voor gitaren en akoestische gitaren in het bijzonder, daarbij hebben we geen zin in "dozen schuiven" en willen ons alleen bezig houden met kwaliteitsgitaren. We doen het tenslotte voor ons plezier, en willen geen supermarkt zijn! Om dit te kunnen doen is Nederland als afzetmarkt hellaas echter te klein. Onze klanten zijn dan ook verspreid over de hele wereld.

Wanneer u bij ons op bezoek komt zult u zo nu en dan ook een Amerikaan, Deen of Engelsman aantreffen, die zijn gitaar toch eerst wil proberen! De meeste worden echter met een pakketservice bezorgt.

Ons assortiment bestaat uit flattops, Klassieke, nieuwe en vintage gitaren waarbij de nadruk ligt op merken als Martin, Santa Cruz, Gibson, Rozawood, Collings, Goodall, en b.v. Lowden om er maar eens een paar te noemen. Maar ook nog minder alledaagse merken als Petros, Kevin Ryan, James Olson en Bourgeois komen regelmatig in ons assortiment voor. Naast deze "western" gitaren kunt u bij ons terecht voor klassieke en Flamenco gitaren met namen als Kohno, Sakurai, Conde Hermanos en b.v. Gustavo Arias om er maar eens een paar te noemen. Onze instapmodellen zijn prachtige gitaarmerken als Blueridge, Furch en K. Yairi gitaren. U kunt ons assortiment raadplegen op onze website www.tfoa.eu die we wekelijks "up to date" te houden.Naast dit standaard assortiment vindt u bij ons ook Maccaferri gitaren, Archtops, soms Contrabassen, banjo's en Mandolines. Echter we zijn niet alleen akoestisch. Ons assortiment wordt ook regelmatig aangevuld met solidbody gitaren. Denk dan b.v. aan Fender, Gibson, Guild, Paul Reed Smith, soms vintage, soms ook nieuw.
The Fellowship of Acoustics staat ook synoniem voor een gevoel! Een gevoel van samen kiezen en wij stellen alles in het werk je te helpen met het maken van die juiste keus, maar zullen je de gitaar nooit opdringen.. We zijn namelijk van mening dat een gitaar zichzelf moet verkopen. Wat ons ook onderscheid is de mogelijkheid Top of de Line gitaren in alle rust uitgebreid te kunnen uitproberen op jouw tijd en uur! Bel gerust voor een afspraak!

Cok Van Vuuren op bezoekThe Fellowship of Acoustics is gevestigd in Bergentheim, in het oosten van het land dichtbij de Duitse grens, waar vele klanten zich al gemeld hebben.... omdat het simpelweg "de moeite waard is"

Mocht je het Fellowship gevoel eens willen ervaren bezoek onze website voor informatie en openingstijden of bel voor een afspraak.

Alan Taylor op bezoekBack to top