Welkom op het GitaarNet.

GUITARKING

GUITARKING is in 1989 opgericht en staat inmiddels wijd bekend als een zeer professionele stijlvolle Gitaar speciaalzaak, met volop keuze voor zowel de STARTER  als de gevorderde GITARIST. Door de kennis en jaren lange productervaring is het assortiment samengesteld uit diverse geselecteerde merken. Wij bieden de klanten een uitgebreide keuze en een passend advies. Guitarking garandeert bovendien een zeer goede prijs/kwaliteit garantie en heeft als extra service een zeer goede aftersales met een eigen reparatiedienst.

  • GUITARKING! "ERVAAR HET VERSCHIL"

Guitarking! "ERVAAR HET VERSCHIL"

Een aantal belangrijke kenmerken van GUITARKING zijn:

- Full line dealer  van topmerken zoals FENDER, GIBSON, TAYLOR.
- Breed  assortiment met geselecteerde merken.
- Deskundige personeel met goede Productkennis.
- Gratis de nodige afstelling bij levering gitaren.
- Eigen reparatiedienst.
- Eerlijk advies op maat.
- 3 grote testruimten.
- Landelijk goed bereikbaar.
- GRATIS Parkeren.

Assortiment:

Guitarking is altijd op zoek naar leuke nieuwe merken en er wordt nauwkeurig op toegezien dat de voorraad goed wordt bijgehouden.

ELEKTRISCHE GITAREN

Er is een mooie collectie van de bekende merken als  Gibson,  Fender,  Gretsch,  Mayones,  Charvel, ESP,  Epiphone,  Squier,  Ibanez, ,  Paul Reed Smith  etc… Verder biedt Guitarking ook alternatieve merken als  BILL NASH guitars,  Haar en  Zwier.

AKOESTISCHE GITAREN

De Akoestische afdeling is de laatste jaren FLINK uitgebreid met o.a de authentieke akoestische merken als  Martin,  Gibson, Taylor en  Alhambra,  en verder nog een aantal merken met een zeer sterke prijs/kwaliteit verhouding zoals  Blueridge,  Juan Salvador,  Martinez, Washburn  etc.

EFFECTEN

Ook op het gebied van effectpedalen zijn we bij GUITARKING goed op de hoogte van wat de markt te bieden heeft. Door het grote aanbod en verschillende technieken is uitleg en goed advies uiterst belangrijk. Ook hier wordt productkennis gegarandeerd! Enkele merken die uit voorraad leverbaar zijn: BOSS, TC Electronic, Electro Harmonix, MXR, TREX, Roger Mayer, MI audio, Keeley, Diamond , Wampler, Fulltone, Xotic , Zvex, Lehle , Real McCoy etc.

Naast versterkers en gitaren zijn er ook andere factoren bepalend voor je geluid. Een speakercabinets, Signaal en Speakerkabels kunnen je geluid flink beinvloeden.

Een mooie collectie kwaliteits merken van aanverwante producten zijn dan ook ruimschoots aanwezig. Een aantal merken zijn,  KINGSCABINETS,  JACKSON AMPWORK CABINETS, Monsterkabel,   Evidence kabel,   Spectraflex kabel,   George L  “soldeerloze effect/pedalboard kabel”.

Specialiteit:

Naast het brede assortiment  gitaren, pedalen, speakerkasten en overige gear ligt de specialiteit ongetwijfeld bij de buizenversterkers. GUITARKING beschikt over zeer grote collectie buizentops en combo's, zowel klassiekers als 'zeldzame' custom-made merken zijn aanwezig. Een aantal van deze unieke  merken zijn: JACKSON AMPWORKS,   SOLDANO,  MARBLE,  DIEZEL,  BOGNER customshop,  Mattamp,  HOOK.

Verder vind u in ons versterker aanbod bekende merken als: Fender,  Marshall, VOX,  Orange,  ENGL,  Koch,  Mesa Boogie,  Peavey,  Brunetti Customworks,  Blackstar,  Egnater,  Jet City en andere….

“Extra service”

Iedere versterker heeft zijn eigen  karakter ,  praktische mogelijkheden en andere specifieke kenmerken als bv gewicht  etc. Omdat een versterker kopen altijd extra aandacht en advies vereist is het nuttig om een afspraak te maken. We zullen dan tijd voor u inplannen om zodat u met uw eigen gitaar de verschillen van de versterkers in 1 van onze testruimtes kunt ervaren. Verder kan een 1 van onze medewerkers dan tijd voor U reserveren om  mogelijkheden en andere kenmerken van een versterker met u door te nemen.

Kortom, voor Akoestische, Elektrische gitaren, Versterkers, Effecten en aanverwante artikelen bent u dus bij Guitarking aan het juiste adres.

Door de 20-jarige markt en productervaring is het assortiment samengesteld uit diverse geselecteerde merken met een sterke prijs kwaliteit verhouding. Wij bieden de klanten een uitgebreide keuze en passend advies op maat. GUITARKING garandeert bovendien een zeer goede prijs/kwaliteit garantie. En als extra service bieden wij een zeer goede aftersales met een eigen reparatiedienst.

U bent van harte welkom in onze winkel in Boekel. Op deze pagina treft u onze contactgegevens inclusief de openingstijden.

Graag tot ziens in Boekel,

GUITARKING!  “ERVAAR  HET  VERSCHIL”.Back to top