GitaarNet -
Welkom op het GitaarNet.

Adverteren bij GitaarNet

GitaarNet is met meer dan 3000 unieke bezoekers per dag de meest uitgebreide gitaarsite en tevens zoekmachine van Nederland en België. GitaarNet heeft een drukbezocht forum met meer dan 20.000 geregistreerde leden, waar meer dan 2.500.000 berichten zijn geplaatst. Op dit moment zijn we bezig met een "gitaar-wiki" om deze waardevolle informatie op een overzichtelijke manier te ontsluiten. GitaarMarkt is tevens een een initiatief van GitaarNet, deze site zal binnenkort meer worden geïntegreerd in GitaarNet.

Gitaristen kunnen hun favoriete gitaar, versterker, effectpedaal, etc. op eenvoudige wijze opsporen. Met een abonnement op GitaarNet ontsluiten muziekwinkels hun collectie op het Internet. Muziekwinkels kunnen vanaf hun eigen PC op zeer eenvoudige wijze hun producten op GitaarNet adverteren.

Voor advertentie mogelijkheden op maat en onze speciale actie, neem contact op met GitaarNet: 020 6893496.

Adverteren met instrumenten

Adverteren met instrumenten

GitaarNet biedt een handig programma waarmee winkels met hun instrumenten kunnen adverteren. Al meer dan 30 muziekwinkels maken gebruik van deze service om gitaarspelend Belgie en Nederland te bereiken - en met resultaat! GitaarNet wordt immers dagelijks bezocht door gemiddeld meer dan 3000 (unieke) bezoekers.

Door deze gerichte manier van adverteren kunt u meteen zien wat het u oplevert. Dat GitaarNet ook echt leeft bij de bezoekers bewijst het forum waarin sinds juni 2001 al meer dan 2,5 miljoen berichten zijn geplaatst.

Een abonnement op GitaarNet kost € 70 (ex btw) per maand. De opzegtermijn is 1 maand. Een lidmaatschap betekent:

 • onbeperkte invoer van instrumenten (met foto) in de database
 • het ontvangen van de Verlanglijst
 • meer bezoekers op uw eigen site
 • bezoekers kunnen u vinden op een eigen gedeelte binnen GitaarNet of gaan direct naar uw website
 • een gratis foto reportage voor de rubriek Dealer van de Maand
 • speciale aanbiedingen die op GitaarNet worden ingevoerd worden apart vermeld in onze 2-maandelijkse Nieuwsbrief
 • nieuw ingevoerde items worden zowel vertoond op de voorpagina van GitaarNet, zoeken kan ook vanaf de voorpagina van het forum en de voorpagina van GitaarMarkt (adverteren voor particulieren: www.gitaarmarkt.nl)
 • gratis helpdesk

Nieuwe features medio 2011:

 • plaatsen van nieuws op GitaarNet dmv automatische RSS feed
 • meer mogelijkheden voor profileren in de nieuwsbrief

De Database van GitaarNet        [top]

In het zoekscherm geeft de gebruiker de kenmerken aan van het product waar hij/zij naar op zoek is. Dit resulteert in een overzicht van de producten die hieraan voldoen, met informatie, foto's en de muziekwinkels (informatie, routebeschrijving,etc.) die deze producten aanbieden.

Een muziekwinkel kan vanaf zijn eigen computer producten invoeren. Door middel van een persoonlijke toegangs- code kunnen de producten op eenvoudige wijze worden toegevoegd en bijgewerkt.

Hoe werkt GitaarNet        [top]

Door middel van een persoonlijke toegangsnaam en beveiligingswachtwoord krijgt een muziekwinkel toegang tot de database van GitaarNet. U kunt dan vanaf uw eigen computer gitaren (foto + details + evt. prijs) toevoegen aan de website.

Het toevoegen van instrumenten en foto's is zeer eenvoudig. Hiervoor hoeft u niets van computers of computertalen af te weten.

Wanneer gitaarliefhebbers op zoek zijn naar een specifieke gitaar komen ze via het uitgebreide zoeksysteem uit bij de gitaar van hun keuze. Ze kunnen u dan of een e-mail sturen, via uw eigen homepage contact met u opnemen of gewoon bellen. Daarnaast kan degene die zijn gitaar bij u heeft gevonden binnen uw collectie zoeken naar randapparatuur. Dat betekent dat u via GitaarNet ook snaren, pedalen, versterkers, etc, etc kunt verkopen.

Mocht u niet tevreden zijn over GitaarNet dan kunt u op ieder ogenblik de samenwerking verbreken. U sluit dus geen lange termijn contracten af waaraan u vastzit.

Wat kost deelname aan GitaarNet?        [top]

Het lidmaatschap van GitaarNet voor muziekwinkels kost 70 Euro per maand. Daarmee heeft u onbeperkte toegang tot de database. U kunt dus net zoveel producten en foto's aan de database van GitaarNet toevoegen als u wilt. U krijgt een eigen administratiegedeelte en een eigen pagina binnen GitaarNet.

De Voordelen van GitaarNet        [top]

 • U bereikt een zeer grote hoeveelheid gitaristen die u heel gericht kunt benaderen.
 • U verbetert uw verkopen, bekendheid en contacten.
 • Bij adverteren op GitaarNet ziet u meteen wat het u oplevert.
 • Uw website wordt gekoppeld aan de database van GitaarNet zodat de effectiviteit van uw eigen website vele malen wordt verbeterd.
 • Speciale aanbiedingen worden opgenomen in de mailinglijst.
 • Wanneer u speciale evenemnten wilt aankondigen zoals een workshop of een speciale uitverkoop bereikt u meteen een groot publiek
 • Gitaarliefhebbers kunnen via de speciale verlanglijst hun wensen op gitaargebied kenbaar maken. Deze lijst wordt verstuurd naar iedere deelnemende muziekwinkel. Kunt u aan de wens voldoen, dan kunt u zelf contact opnemen met deze klant.

Diverse tarieven        [top]

Diverse advertentie mogelijkheden

Naast adverteren met producten in de database voor muziekwinkels kent GitaarNet diverse andere mogelijkheden. Neem contact op voor een lijst met tarieven:
telefonisch: 020 6893496 of stuur een e-mail.

Contact        [top]

Meer weten?

Heeft u interesse in deelname aan GitaarNet, of wilt u meer informatie, neem dan contact op met ons op. Wij komen graag langs om GitaarNet voor u te demonstreren.

Tijdens die demonstratie zetten we alles nog eens op een rijtje en kunt u bepalen hoeveel voordeel deelname aan GitaarNet voor u oplevert.

e-mail: contact of bel: 020 6893496

Back to top