Welkom op het GitaarNet.

Leo Music & Audio

Leo Music & Audio is gevestigd in Stadskanaal, direct aan het kanaal. Leo Music & Audio hanteert een sterk servicegerichte benadering waarin de wens van de muzikant/klant centraal staat. De eigenaar, Albert Boddema, en alle personeelsleden zijn gewend zelf regelmatig op of voor de buhne te staan en er is dus zodoende veel ervaring met diverse instrumenten, podium- en geluidsapparatuur.
 

 Leo Music & audio: Total Music Concept!
Deze omschrijving zou eigenlijk het beste passen bij de toch zo ambachtelijke muziekwinkel. Leo Music & audio is eigenlijk van alle muzikale markten thuis: van blokfluitwissertjes tot de topmodellen op gitaargebied en van snaren tot de meest professionele audio-installaties is er te zien en te koop.

De 'specialisten' op het gebied van gitaren zijn Albert Boddema en Hans Groenhof. Albert voor de verkoop en Hans voor de technische ondersteuning.

Algemeen bekend is dat het beste toonhout voor gitaren uit het hoge noorden komt. Dit geld trouwens voor alle gitaren bij de meest noordelijke dealer van de groep van 2. Dat er bij Leo regelmatig zeer interessante occasions opduiken is de laatste jaren ook in de rest van Nederland inmiddels een bekend gegeven.

Op het gebied van service is Leo Music & audio bijna niet te evenaren en reparaties aan (bas)gitaren, drums, versterkers, toetsen enz. vinden plaats door de eigen technische-dienst. Ook wordt er steeds meer een beroep op de mensen van Leo gedaan met betrekking tot het plaatsen van audio installaties in horeca, sporthallen, kerken, bejaardentehuizen, musea en conferentie centra. verhuur van geluid en licht van heel klein tot heel groot, zeg maar van kroeg-op-de-hoek tot evenementenhal.

 


 Huren van alles en voor iedereen...
Een uniek concept van Leo is de mogelijkheid om een instrument te huren. Vrijwel ieder instrument is te huur volgens een zeer succesvolle en beproefde methode. En heel simpel: men betaalt huur over een afgesproken periode, meestal 5 maanden en borg. Na, zeg maar 5 maanden, beslist de huurder of hij wil kopen, of stoppen. Bij koop worden huur en borg in mindering gebracht op het van te voren afgesproken totaalbedrag, of men krijgt de borg terug en de huurovereenkomst is beeindigd.

Kortom, kom eens een kijkje nemen in het geheel vernieuwde en gemoderniseerde Muziekhuis Leo. Ruik de sfeer van nieuwe verf en verse koffie en laat u verwelkomen door een team van enthousiaste muziekliefhebbers!

 


Leo Music & audio is:

    Albert Boddema - eigenaar verkoop/inkoop, administratie, techniek en gitarist van 'Hot Me!'; (www.hotme.nl)
    Hans Groenhof - hoofd td, techniek, projectrealisatie en gitarist van 'Wankers Whiplash';
    Frank de Jonge - verkoop, techniek, PA-verhuur, projectrealisatie, geluidstechnicus;
    Hidde Poppen - verkoop toetsen, blaasinstrumenten, bladmuziek, accessoires Trijn Heuving - interieur verzorging en hoezen;
Leo Music & audio is te vinden aan de Hoofdstraat 100 te Stadskanaal en ligt op zo'n 300 meter van het busstation. Met de boot afmeren kan ook en wel bij de Buinersluis.

Van harte welkom!Back to top