Welkom op het GitaarNet.
Discussie gesloten
Pagina 5 van 6 EersteEerste ... 3456 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 41 t/m 50 van 56

Discussie: you tube lesjes

  1. #41

    Standaard hoi beste heren

    hoi ten eerste is het niet helemaal waar wat onze geliefde dennis helemaal schrijft . het is zeer makkelijk om te reageren op een van de 185!! lessen die wij hebben geplaatst op you tube. wij hebben maar om een reden zijn reactie verwijderd, en dat is omdat meneer dennis niet zo bekend is met het feit omtrent de regel respectvol reageren. hij reageerde op 2 filmpjes en wij hebben hem toen gevraagd om [als hij dat wil ] ons te helpen om het slagritme bij het regent zonnestralen uit te schrijven om zodoende ook andere mensen te helpen.schelden is meneertje dennis niet vreemd maar ja het is dan ook een echte VENT.
    geen antwoord . maakt niet uit. maar als jullie van dit forum eens keken op de honderden positieve reactie's in ons gasten boek . blijkt het toch wel dat wij meerdere mensen blijken te helpen. met ideen cq inspiratie opdoen om iets te leren. even mijn achtergrond speel vanaf mijn 17 e 8 jaar bluesband en veel jaren coverbands 6 jaar klassieke gitaarles gehad. wij zijn gelukkig geen mensen die alleen maar iets spelen om te laten zien dat je het kan spelen.wij gaan graag in de schoenen staan van beginners en daar laten wij onze kennis cq humor op los. mensen ,doe eens niet zo moeilijk en laat mensen in hun waarde. in de jaren 70 speelden gitaristen samen om plezier te hebben. die tijd is door jullie al ver achter ons.
    Wij weten ook best wel dat wij in het begin en nog steeds septime zeggen tegen een kruis# maar dat komt omdat het zo beschreven word in de tab die wij uitdraaien. als wij dat dan gaan verbeteren krijgen wij geen 300 mails per dag maar 700 om dat allemaal te moeten uitleggen. ongetwijfeld zijn jullie allemaal goddelijke gitaristen maar geen echte gevoels mensen .
    Alles op een rijtje even 1375 abbonees 250 mails per dag met verzoekjes. veel complimenten over de manier van simpele uitleg. op alles reageren wij uit RESPECT!!{onthou hoe het geschreven word} .
    KIjk, doe jullie nou gewoon jullie ding, en laat mensen eens in hun waarde. het is nu net een doorlopende wedstrijd die het beste kan spelen. en mensen wees eerlijk het is een stuk hout waar je plezier in kan beleven. de ene met klassieke muziek en de ander met simpele nummers . is toch allemaal prima?
    DUS bij deze mensen stop je energie in iets nuttigers dan een hetze te vormen tegen ons. stop anders je bek waar je handen zitten en speel ook eens iets voor. bv pas geleden kregen wij een leerling hier met al 6 jaar ervaring. het leek net of hij gisteren was begonnen. maar dan zeggen wij toch ook niet:man stop er nou mee joh . volgens vele mensen op deze site.
    hoor je pas bij de maatschappij als je perfect kan gitaarspelen.o sorry nee als je perfect mee kan praten op dit forum over eindeloze theorieen. nou heren bij mij staat plezier op nummer 1 en theorie is heel leuk om te weten en nodig hierbij iedereen uit om eens langs te komen en daar verder over te praten.
    en tenslotte DENNIS mama mama mama hij respecteert mijn reactie niet
    zielig .zielig zielig. iedereen veel plezier met het bespelen van de gitaar en het allerbeste. en probeer open te zijn met hart en ziel ,en iedereen in hun waarde te laten. pfffffff zal wel besteed zijn aan dovemans oren. het liefst zeg ik stante pede mijn lidmaatschap op voor dit forum maar dat werd mij al eerder geweigerd door het heerlijk ventje mitch dus speciaal voor mitch nof even dit prttprttr

  2. #42

    Angry Dennis4all nog even dit

    jij weet het aardig te verpakken maar je probeerde niet helpen met het nummer under the brigde maar je ging te keer als een oude poot op een homo boor en DAAROM ben je geblokkeerd leugenaar.!!!!!!!!!!!

  3. #43
    Senior Member
    Geregistreerd
    18 maart 2009
    Locatie
    Breda
    Berichten
    353

    Standaard

    Weet je wat ik niet snap Jertom27...
    Je komt (excuus als ik het mis heb) hier reclame maken voor jouw filmpjes. Je weet dat hier puristen zitten en echt hele goede gitaarspelers. Dan vind je het gek dat er commentaar komt, en dan ga je compleet de verdediging in, want honderden beginners vinden jou het einde. Nogal een verschil, een stelletje beginners die niet weten hoe ze een Am akkoord moeten spelen of gasten die al ik weet niet hoelang spelen en op de planken staat. Doe lekker je ding op youtube en help beginners, zullen heel veel mensen waarderen en iets aan hebben. Maar kritiek kunnen verdragen is ook een kunst.

    Nog even toevoegen, ik ben zelf nog redelijk een beginner, vind je lessen een leuk initiatief, echter totaal niks voor mij.

    Mijn advies, ga lekker verder en zet jezelf niet langer zo te kijk hier.
    Laatst gewijzigd door Schuey; 1 april 2009 om 19:59

  4. #44
    Member
    Geregistreerd
    17 januari 2009
    Locatie
    Maastricht
    Berichten
    41

    Standaard

    Kijk dit is dus wat ik bedoel, Je kunt je verdedigen zoveel als je wilt maar dat was een bericht wat jij gestuurd had! Doe verder je ding en ga eens een assertiviteits cursus volgen, ik denk dat je veel aan hebt.

  5. #45
    Member
    Geregistreerd
    17 januari 2009
    Locatie
    Maastricht
    Berichten
    41

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door jertom27 Bekijk bericht
    jij weet het aardig te verpakken maar je probeerde niet helpen met het nummer under the brigde maar je ging te keer als een oude poot op een homo boor en DAAROM ben je geblokkeerd leugenaar.!!!!!!!!!!!
    Ik schelden???

  6. #46

    Angry

    ik vraag jiust hier om mijn account te verwijderen. ik wil jiust niet te maken te hebben met mensen die juist niet weten waar gitaar spelen ECHT over gaat maar de mensen hier die weigeren dat juist . is er !EEN van jullie die mij mijn website heb horen promoten nee dus. dus deze opmerking slaat nergens op/ assertiviteit/ hebben wij niet echt nodig hoor . probeer ons juist te verwijderen
    van deze GODDELIJKE site maar ja de eigenaar is waarschijnlijk dennis of pais

  7. #47
    Senior Member
    Geregistreerd
    6 november 2006
    Locatie
    Tilburg
    Berichten
    2.813

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door jertom27 Bekijk bericht
    assertiviteit/ hebben wij niet echt nodig hoor
    Nee, maar misschien is een afspraak met een logopedist wel handig...

    Ow, en je hebt het vaak over 12 bar bloes, is dat een soort kleding voor als je uitgaat of zo?
    Laatst gewijzigd door hole; 1 april 2009 om 21:50

  8. #48
    Senior Member
    Geregistreerd
    22 oktober 2001
    Locatie
    's-Hertogenbosch
    Berichten
    1.126

    Standaard

    Is jertom27 Geertje, de eigenaar van die site? Ik vind dat hij wel een eerlijke kans verdient. Die knul doet immers wel zijn best, ongeacht de kwaliteit en hij maakt daarnaast vele andere blij. Hij zal wel met kritiek om moeten kunnen gaan als hij hier zich wil manifesteren. Ik kan mij voorstellen dat beginners baat hebben bij zijn lessen. SILENCE i Kill You!
    Laatst gewijzigd door VHsologitarist; 1 april 2009 om 23:55
    It don't mean a thing
    if it ain't got the swing!!
    http://members.home.nl/yvonnevanroosmalen

  9. #49
    Member
    Geregistreerd
    17 januari 2009
    Locatie
    Maastricht
    Berichten
    41

    Standaard

    jezus hij blijft maar proberen, gelukkig kan ik wel gitaar spelen
    best zielig hoor als je niet tegen kritiek kan, dat is best jammer.
    Ow ja Geer kan ook goed generaliseren. hopelijk tot nooit meer ziens

  10. #50
    Member
    Geregistreerd
    17 januari 2009
    Locatie
    Maastricht
    Berichten
    41

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door VHsologitarist Bekijk bericht
    Is jertom27 Geertje, de eigenaar van die site? Toon hem dan een beetje respect. Ik vind dat hij wel een eerlijke kans verdient. Die knul doet immers wel zijn best, ongeacht de kwaliteit en hij maakt daarnaast vele andere blij.
    als je ziet wat deze man mij pb't dan denk ik niet dat deze man respect verdien, ik heb meerdere bewijzen die hem tegen spreken maar dat boeit mij nu niet. Hij heeft mij gezocht,tot dit forum om een beetje ruzie te trappen. Nu dit niet lukt, gaat ie een partijtje schelden. da's gewoon zielig en kritiek is een eng woord. Buitendat heb ik gezegd dat hij lef heeft om zoiets te posten, als zoiets als negatief word beschouwd..........
    gr Dennis
    Laatst gewijzigd door Dennis4all; 2 april 2009 om 00:04 Reden: aangepast

 

 

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  
Back to top