hallo mensen,

ik ben bezig met het samenstellen van mijn pedalboard, en zit met een afweging.

graag wil ik een onderbreking in de kabels die naar buiten gaan. dus de kabel vanuit het laatste pedaal gaat niet naar de amp, maar naar een plugin ergens op het bord. vandaaruit een klein stukje kabel naar een andere jack, waarin ik dan weer de kabel naar de amp doe. zelfde geld voor de gitaar input en de power. resultaat: geen losse kabels door je pedalboard, geen gefrommel aan inputs van dure pedaaltjes, geen ander inplugpunt voor je gitaar als je iets aan de opstelling veranderd.

nu zit er op mijn pedalboard toch al een klein "blokje". mijn idee was om de guitar-in, Amp-out en power-In aan de rechterkant te maken (waar het rode balkje staat). en de pedal-in, pedal-out en power-out aan de kant van het groene balkje. waar het blauwe balkje staat zit een klepje dat omlaaggeklapt wordt, waardoor je een mooie uitsparing hebt om kabels door te laten lopen.



ik heb zitten denken om guitar en power in, en amp out aan de buitenkant te maken, maar dit lijkt me toch iets veiliger (qua eruit schoppen e.d.)

heeft iemand wel eens iets dergelijks geprobeerd? specifieke bevindingen?...

en oja: waar vindt ik goeie klitteband?