Goed gister nog wat tijd over dus kon ik de body gaan spuiten in olympic white! Was wel benieuwd hoe het nu met de kleur zou aflopen maar tot nu toe ontzettend tevreden!
De body na de primer eerst nog geschuurd met staalwol en daarna met P800 om lekker glad te beginnen met de kleurlak.

Dus toen hing het er zo bij voor ik ging spuiten:





Bij het spuiten van de eerste laag iets te dicht op de body gespoten bij de hoorns. (ik had de body vast aan het stuk hout waar ik het aan ophang) Leek me makkelijk zo maar ik ga volgende keer toch gewoon weer spuiten als de body hangt. Geeft meer controle en minder kans op druipers die ik nu dus wel even had. Gelukkig geen grote maar toch. 5-10 min laten drogen en eruit geschuurd met P800.





Toen kon de 2e laag olympic white erover.



De kleur is binnen wat lastig op de foto juist weer te geven maar ik heb een goede poging gewaagt (de blauw handdoek helpt niet erg mee maar goed... het gaat om het idee..):









Ik vind het er echt supertof uitzien en ben echt benieuwd hoeveel mooier het nog wordt wanneer de blanke lak eroverheen gaat..
Maar dat moet nog even tot volgende week maandag wachten. Dan spuit ik de laatste laag olympic white erover en dek ik hem daarna af met een eerste laag blanke lak. Misschien kan ik dan ook meteen de voorzijde van de headstock nog even meenemen in de blanke lak. Kan ook maar geregeld zijn.

In de volgende post nog even een tweetal shots van de hals nu!