Welkom op het GitaarNet.
+ Reageren op discussie
Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 11 t/m 20 van 29

Discussie: Amplitube 5

  1. #11
    Senior Member
    Geregistreerd
    5 april 2015
    Locatie
    Doetinchem
    Berichten
    20.250

    Standaard

    Op de Mac is AU handiger, minder belastend voor de cpu.

  2. #12
    Senior Member
    Geregistreerd
    21 januari 2003
    Locatie
    Amsterdam . . . Nuttige berichten: 13
    Berichten
    9.139

    Standaard

    Nou, ik heb het pakket aangeschaft. Na invoering van de registratie code doet het het programma het niet. Niet werkt alle amps zijn 'gelocked'. heb inmiddels een wanhopige email gestuurd naar IK Media. Kreeg een automatisch bericht terug dat ze over enkele dagen gaan terugmailen.
    Het zal wel weer aan mijn liggen maar de eerste indruk is niet bepaald lekker.....
    The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

    - Charles Bukowski


  3. #13
    Senior Member
    Geregistreerd
    29 mei 2002
    Locatie
    Warffum
    Berichten
    13.833

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door telecastermaster Bekijk bericht
    Nou, ik heb het pakket aangeschaft. Na invoering van de registratie code doet het het programma het niet. Niet werkt alle amps zijn 'gelocked'. heb inmiddels een wanhopige email gestuurd naar IK Media. Kreeg een automatisch bericht terug dat ze over enkele dagen gaan terugmailen.
    Het zal wel weer aan mijn liggen maar de eerste indruk is niet bepaald lekker.....
    Vreemd, heb ik bij hun plugins heb last van. Nu gebruik ik alleen de gratis dingen dus misschien ligt het daar aan..

    Verstuurd vanaf mijn ANE-LX1 met Tapatalk

  4. #14
    Senior Member
    Geregistreerd
    29 augustus 2007
    Locatie
    Doetinchem, NL
    Berichten
    2.750

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door telecastermaster Bekijk bericht
    Nou, ik heb het pakket aangeschaft. Na invoering van de registratie code doet het het programma het niet. Niet werkt alle amps zijn 'gelocked'. heb inmiddels een wanhopige email gestuurd naar IK Media. Kreeg een automatisch bericht terug dat ze over enkele dagen gaan terugmailen.
    Het zal wel weer aan mijn liggen maar de eerste indruk is niet bepaald lekker.....
    Ik heb het pakket ook aangeschaft gisteren op cyber monday en bij mij werkt het zoals het moet. Heb je wel de productcode uit je mail kunnen invullen in Ik product manager?

  5. #15

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door telecastermaster Bekijk bericht
    Nou, ik heb het pakket aangeschaft. Na invoering van de registratie code doet het het programma het niet. Niet werkt alle amps zijn 'gelocked'. heb inmiddels een wanhopige email gestuurd naar IK Media. Kreeg een automatisch bericht terug dat ze over enkele dagen gaan terugmailen.
    Het zal wel weer aan mijn liggen maar de eerste indruk is niet bepaald lekker.....
    Download IK Multimedia Custom Shop, log in op je account en klik op restore my purchases. Dat moet je altijd doen bij Amplitube als je er iets nieuws voor koopt.

  6. #16
    Senior Member
    Geregistreerd
    21 januari 2003
    Locatie
    Amsterdam . . . Nuttige berichten: 13
    Berichten
    9.139

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door skanky Bekijk bericht
    Download IK Multimedia Custom Shop, log in op je account en klik op restore my purchases. Dat moet je altijd doen bij Amplitube als je er iets nieuws voor koopt.

    Ja, dank. Dat heb ik al gedaan maar het helpt niets.
    The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

    - Charles Bukowski


  7. #17
    Senior Member
    Geregistreerd
    21 januari 2003
    Locatie
    Amsterdam . . . Nuttige berichten: 13
    Berichten
    9.139

    Standaard

    Joepie, het werkt!

    Het bleek dat ik op dit knopje moest drukken. https://bit.ly/3puYyr3

    Hoe bevalt die Amplitube Arcane en Skanky?
    Laatst gewijzigd door telecastermaster; 5 december 2021 om 16:00
    The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

    - Charles Bukowski


  8. #18
    Senior Member
    Geregistreerd
    5 april 2015
    Locatie
    Doetinchem
    Berichten
    20.250

    Standaard

    Da's te subtiel voor mijn computer. Welk knopje?

  9. #19
    Senior Member
    Geregistreerd
    21 januari 2003
    Locatie
    Amsterdam . . . Nuttige berichten: 13
    Berichten
    9.139

    Standaard

    Deze. Geel omcirkelde knopje rechtsboven.

    Laatst gewijzigd door telecastermaster; 5 december 2021 om 17:05
    The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

    - Charles Bukowski


  10. #20
    Senior Member
    Geregistreerd
    5 april 2015
    Locatie
    Doetinchem
    Berichten
    20.250

    Standaard

    Hoe kun je daar nu overheen kijken…???




 

 

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  
Back to top