Welkom op het GitaarNet.
+ Reageren op discussie
Pagina 1 van 5 123 ... LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 10 van 44

Discussie: Raadsel!!!

  1. #1
    Senior Member
    Geregistreerd
    19 november 2006
    Locatie
    Leiden
    Berichten
    2.811

    Standaard Raadsel!!!

    Hoi.
    Wie helpt mij het volgende raadsel te ontrafelen.
    Ik heb een Marshall SC20 met een 2x12. Ik sluit er een JRockett Immortal delay, die ik tweedehands heb gekocht, op aan en mijn Explorer.
    In de uit-stand van het pedaal hoor ik één repeat. Haal ik de stroom er af hoor ik niets.
    Alle kabels en voedingen gewisseld, altijd dit fenomeen.
    https://youtu.be/bqn84cINkGo

    Ik was al in onderhandeling met JRockett voor een ruil met een B-stock van hen.

    Maar nu dit.
    Ik sloot de Immortal aan op mijn Marshall 1C JCM800 en toen werkte hij helemaal normaal!!

    Gauw weer terug naar de SC20, maar daar deed de klacht zich wederom voor.

    Wat is hier aan de hand. Het lijkt dus aan de amp te liggen. Maar dat kan toch helemaal niet?

    Wie snapt het?
    Te koop: Modtone Powerplant (+1 9V AC uitgang)

  2. #2
    Senior Member
    Geregistreerd
    29 mei 2002
    Locatie
    Warffum
    Berichten
    13.764

    Standaard

    Raar. Delay voor de amp of in de loop?

    Verstuurd vanaf mijn ANE-LX1 met Tapatalk

  3. #3
    Senior Member
    Geregistreerd
    22 oktober 2002
    Locatie
    Sleepless In My Grave
    Berichten
    10.684

    Standaard

    Weird shit. Bij SC20 in de loop, maar bij de 1C in de front?

  4. #4
    Senior Member
    Geregistreerd
    19 november 2006
    Locatie
    Leiden
    Berichten
    2.811

    Standaard

    Allemaal in front.
    Te koop: Modtone Powerplant (+1 9V AC uitgang)

  5. #5
    Senior Member
    Geregistreerd
    29 mei 2002
    Locatie
    Warffum
    Berichten
    13.764

    Standaard

    Is het pedaal in originele staat?

    Verstuurd vanaf mijn ANE-LX1 met Tapatalk

  6. #6

    Standaard

    Ik heb ook zoiets raars gehad met mijn phaser en versterkers. Met mijn phaser in de loep van mijn peavey transfex hoorde je soms het algehele volume fluctueren ookal was de phaser uit, bij mijn koch doet hij dat geheel niet. (ook in de loep)

  7. #7
    Senior Member
    Geregistreerd
    29 mei 2002
    Locatie
    Warffum
    Berichten
    13.764

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door R.J Bekijk bericht
    Ik heb ook zoiets raars gehad met mijn phaser en versterkers. Met mijn phaser in de loep van mijn peavey transfex hoorde je soms het algehele volume fluctueren ookal was de phaser uit, bij mijn koch doet hij dat geheel niet. (ook in de loep)
    Dan zou het aan de fx loop kunnen liggen?

    Verstuurd vanaf mijn ANE-LX1 met Tapatalk

  8. #8
    Senior Member
    Geregistreerd
    1 januari 2005
    Locatie
    Oss
    Berichten
    16.329

    Standaard

    In de categorie "ik roep ook maar iets onzinnigs": als je andere (gebufferde) pedalen ervoor en/of erna zet...verandert dat iets aan het fenomeen?

    Je zou zeggen dat het fysiek onmogelijk is, als men tenminste een volledige hardwire bypass bedoelt met de geadverteerde "true bypass".

  9. #9
    Senior Member
    Geregistreerd
    19 november 2006
    Locatie
    Leiden
    Berichten
    2.811

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Rinze Bekijk bericht
    Dan zou het aan de fx loop kunnen liggen?

    Verstuurd vanaf mijn ANE-LX1 met Tapatalk
    Loop wordt in geen van de gevallen gebruikt.

  10. #10
    Senior Member
    Geregistreerd
    19 november 2006
    Locatie
    Leiden
    Berichten
    2.811

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door D3nnis Bekijk bericht
    In de categorie "ik roep ook maar iets onzinnigs": als je andere (gebufferde) pedalen ervoor en/of erna zet...verandert dat iets aan het fenomeen?

    Je zou zeggen dat het fysiek onmogelijk is, als men tenminste een volledige hardwire bypass bedoelt met de geadverteerde "true bypass".
    In eerste instantie zat hij in een chain. Om vanalles uit te sluiten heb ik hem geïsoleerd.

    True Bypass lijkt mij in ieder geval gedeeltelijk waar. Zie het filmpje met het pedaal in de uit stand met en zonder stroom. Maar zou er dan een deel niet TB zijn?
    Maar waarom op de ene amp wel en de ander niet?
    En waarom dan maar 1 repeat, ongeacht hoe de knoppen staan?

 

 

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  
Back to top