Welkom op het GitaarNet.
+ Reageren op discussie
Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
Weergegeven resultaten: 11 t/m 18 van 18
  1. #11
    Senior Member
    Geregistreerd
    25 juni 2009
    Locatie
    rechtsboven
    Berichten
    12.307

    Standaard

    Een Boss PSA-230 is 9V 500mA center negative.
    Als de Ojai zo'n uitgang heeft dan gaat dat gewoon werken.

  2. #12
    Senior Member
    Geregistreerd
    5 april 2015
    Locatie
    Doetinchem
    Berichten
    19.469

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Stratman70 Bekijk bericht
    Ik heb er vooral last van als ik m in vanaf de Iridium in de PA prik. Thuis (waar hij naar het mengpaneeltje en dan naar de pc gaat), heb ik er geen last van. Als ik de Iridium uitschakel op het podium is het weg.
    Waar ik nog vooral nieuwsgierig naar ben is of die Ojai ook die ME-80 kan voeden (normaal gesproken aangesloten met een Boss psa adapter). Dan heb ik alles bij elkaar, wat weer zo'n lelijk stekkerblok op mn board scheelt) en zou ik een evt spanningslus of wat dan ook uit kunnen sluiten. Blijft vreemd dat ik er thuis geen last van heb.
    Prik je ‘m via een DI in het PA?

  3. #13
    Senior Member
    Geregistreerd
    1 januari 2005
    Locatie
    Oss
    Berichten
    16.220

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Stratman70 Bekijk bericht
    Waar ik nog vooral nieuwsgierig naar ben is of die Ojai ook die ME-80 kan voeden (normaal gesproken aangesloten met een Boss psa adapter).
    Zoals Erik al schreef, dat gaat wel lukken. De ME-80 wil 200mA las ik, en de Ojai levert 500mA max per uitgang, dus dat gaat lukken.
    Ik verwacht met wat ik tot nu toe gelezen heb dat je probleem er niet mee is opgelost.

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Erik de Perik Bekijk bericht
    Prik je ‘m via een DI in het PA?
    Vroeg ik me ook af; en dan de vraag of het met gelifte ground ook nog een probleem is.

  4. #14

    Standaard

    De voedingen geven niet de brom ..tzal wel de bekabeling zijn...wat ik ondervond als de ME 80 niet genoeg "stroom" krijgt..hij soms rare dingen begint te doen op zijn scherm...maar zeker niet brommen. Geen enkele adaptervoeding heeft een aarding..dat is zeker het probleem niet. Ik werk nu met boss Gt1000...daar sluit ik zijn orginele adapter aan.. ik heb in lijn ook een reverb-shimmer pedaal en wa gevoede drukknoppen..deze worden apart gevoed met 1 multivoeding.. al mijn patchkabels zijn zelf gemaakte ( lees gesoldeerde kabels) want de gekochte kabels zijn meestal geperste verbindingen die soms tot rare bijgeluiden zorgen..

  5. #15
    Senior Member
    Geregistreerd
    8 januari 2004
    Locatie
    Rijen
    Berichten
    5.766

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Erik de Perik Bekijk bericht
    Prik je ‘m via een DI in het PA?
    Ja. En thuis niet idd.

  6. #16
    Senior Member
    Geregistreerd
    5 april 2015
    Locatie
    Doetinchem
    Berichten
    19.469

    Standaard

    Dan zou ik eerst maar eens naar de instellingen van het DI kijken, vooral groundlift zoals Dennis al schreef.

  7. #17
    Senior Member
    Geregistreerd
    21 januari 2003
    Locatie
    Amsterdam . . . Nuttige berichten: 13
    Berichten
    9.053

    Standaard

    Je zou ook kunnen overwegen om over te stappen op batterijvoeding.
    Ik heb een Falken 1 Mega Power, een erg krachtige accu en die doet het erg goed.
    Doodstil en gaat uren mee. Wel opladen voor een optreden uiteraard....

    https://www.muziekhuisdacapo.nl/nl/g...wer-bank-80908
    The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

    - Charles Bukowski


  8. #18
    Senior Member
    Geregistreerd
    5 april 2015
    Locatie
    Doetinchem
    Berichten
    19.469

    Standaard

    Ik zou eerst de oorzaak opzoeken, maar wellicht ook goed om alvast geld uit te geven.

 

 

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  
Back to top