Welkom op het GitaarNet.
+ Reageren op discussie
Pagina 3 van 5 EersteEerste 12345 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 21 t/m 30 van 44
  1. #21
    Senior Member
    Geregistreerd
    5 april 2015
    Locatie
    Doetinchem
    Berichten
    12.977

    Standaard

    Hij houdt de spanning er wel in....

  2. #22
    Senior Member
    Geregistreerd
    23 december 2004
    Locatie
    Hoogeveen
    Berichten
    1.073

    Standaard

    https://www.google.com/search?q=alec...FABI5pPcSpOEqM

    Dat is het mixertje die naar de speakers gaat.

  3. #23
    Senior Member
    Geregistreerd
    23 december 2004
    Locatie
    Hoogeveen
    Berichten
    1.073

    Standaard

    Alecto PAS210 setje. Willen we gebruiken bij repetities

  4. #24
    Senior Member
    Geregistreerd
    2 mei 2002
    Locatie
    Amsterdam
    Berichten
    1.716

    Standaard

    Ok, daar was ik al bang voor. Eigenlijk is dat geen eindversterker maar een mixer met ingebouwde amp. Het probleem daarmee is dat je ingangen anders reageren dan de ingangen op een losse einddtrap.

    Jeetje, alles wat ik nu zeg kan op een andere manier gedaan worden en dus zullen we wel in de discussie gaan hierna.

    Als ik dit zo voor me zou krijgen zou ik waarschijnlijk naar kanaal 1 en 2 gaan en heel goed kijken hoe hard ik de mixer uitstuur en hoe gevoelig ik kanaal 1 en 2 instel. Eq op 1 en 2 neutraal.

    Liefst de 1e mixer overslaan maar jullie weten wat jullie nodig hebben aan kanalen. De eindtrap heeft nog wat reserve kanalen mocht je te kort komen op de mixer.

  5. #25
    Senior Member
    Geregistreerd
    23 december 2004
    Locatie
    Hoogeveen
    Berichten
    1.073

    Standaard

    Wij gebruiken alleen 3 mic's voor zang

  6. #26
    Senior Member
    Geregistreerd
    2 mei 2002
    Locatie
    Amsterdam
    Berichten
    1.716

    Standaard

    Dan zou je de mixer kunnen overslaan. Rechtstreeks de Alecto in. Scheelt weer een stap.

  7. #27
    Senior Member
    Geregistreerd
    23 december 2004
    Locatie
    Hoogeveen
    Berichten
    1.073

    Standaard

    En waar de EQ plaatsen en hoe ?

  8. #28
    Senior Member
    Geregistreerd
    2 mei 2002
    Locatie
    Amsterdam
    Berichten
    1.716

    Standaard

    Niet. Gewoon de eq van je kanalen gebruiken om aanpassingen te doen per kanaal. Voor 3/4 stemmen heb je de losse mixer niet nodig.

  9. #29
    Senior Member
    Geregistreerd
    23 december 2004
    Locatie
    Hoogeveen
    Berichten
    1.073

    Standaard

    Ik wilde hem meer gebruiken om wat te kunnen finetunen en feedback tegen te gaan .

  10. #30
    Senior Member
    Geregistreerd
    23 december 2004
    Locatie
    Hoogeveen
    Berichten
    1.073

    Standaard

    De Alecto heeft alleen een bass en treble. Daar heb ik m'n twijfels over of dat voldoende is

 

 

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  
Back to top