Welkom op het GitaarNet.
+ Reageren op discussie
Pagina 11 van 11 EersteEerste ... 91011
Weergegeven resultaten: 101 t/m 108 van 108
  1. #101

    Standaard

    Nee, dat verschil is er niet als ik de buizen omwissel. Dan ligt het waarschijnlijk aan een van de componenten of het soldeerwerk toch?

  2. #102
    Senior Member
    Geregistreerd
    5 november 2008
    Locatie
    Den Haag
    Berichten
    7.636

    Standaard

    Probleem in schakeling of component dus.

    Zoekplaatje
    www.amps-unlimited.nl

    Reparatie / Restauratie
    Tube & SolidState Amps.

  3. #103

    Standaard

    Oke, en dat betekent iiig checken van alles tussen ingang tot en met v2 toch? Slechte verbindingen, etc.

  4. #104
    Senior Member
    Geregistreerd
    5 november 2008
    Locatie
    Den Haag
    Berichten
    7.636

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door larsje Bekijk bericht
    Oke, en dat betekent iiig checken van alles tussen ingang tot en met v2 toch? Slechte verbindingen, etc.
    Ja idd, je moet dan wel een beetje weten wat je doet hoor. Visueel checken van componenten zal je niet veel opleveren. Misschien is de beste optie om een met het heft van een kleine schoevedraaier op je laswerk te tikken enof een beetje rommelen met de bedrading. Doe dat dan met één hand in je zak gezien je reputatie.

  5. #105

    Standaard

    check. En met twee handjes - ik heb wel zin in een leuk punkkapsel -

  6. #106
    Senior Member
    Geregistreerd
    5 november 2008
    Locatie
    Den Haag
    Berichten
    7.636

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door larsje Bekijk bericht
    check. En met twee handjes - ik heb wel zin in een leuk punkkapsel -
    Toch niet zo goed afgelopen voor je ???
    www.amps-unlimited.nl

    Reparatie / Restauratie
    Tube & SolidState Amps.

  7. #107

    Standaard

    Ah sorry, ik dacht dat ik al gereageerd had! Nee is goed gegaan, ik leef nog. Ik heb wat getikt op componenten, etc. Maar krijg geen rare geluiden, etc. Het is zo dat hij af en toe wat kraakt als ik de stanby knop aan en uitzet, maar na verloop van tijd (tijdens het spelen) is hij geruisloos. Dus voor nu 'case closed'. Bedankt voor de hulp!

  8. #108
    Senior Member
    Geregistreerd
    5 november 2008
    Locatie
    Den Haag
    Berichten
    7.636

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door larsje Bekijk bericht
    .......Het is zo dat hij af en toe wat kraakt als ik de stanby knop aan en uitzet.........
    Ja, die moet je ook niet gebruiken he!


    Oops, wat heb ik nou weer gezegd
    www.amps-unlimited.nl

    Reparatie / Restauratie
    Tube & SolidState Amps.

 

 

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  
Back to top