Welkom op het GitaarNet.
+ Reageren op discussie
Weergegeven resultaten: 1 t/m 6 van 6
  1. #1
    Senior Member
    Geregistreerd
    28 september 2006
    Berichten
    344
    Blog Entries
    1

    Standaard Marshall 6100 30th anniversary probleem

    Dag Jongens,

    Heb sinds een aantal weken problemen met mijn Marshall 6100 .
    Het is nl zo, als je hem aanzet branden de ledjes van de 3 kanalen niet,je hebt op dat momen dan ook
    geen geluid. Maar als je de amp uitzet en vervolgens weer aan doen ze het wel en kun je de Marshall weer normaal gebruiken.
    Mijn vraag is . Is hier wat aan te doen ? of kan ik het zo laten hij doet het tenslotte wel , maar voor hoelang en
    weet niet of het aan en uitzetten nadelige gevolgen heeft.

    Grt Murdock

  2. #2
    Senior Member
    Geregistreerd
    1 maart 2012
    Locatie
    Assendelft
    Berichten
    803

    Standaard

    Is niet goed natuurlijk, even met de Marshall naar een amp-tech gaan!

  3. #3

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Murdock Bekijk bericht
    ...of kan ik het zo laten hij doet het tenslotte wel , maar voor hoelang en
    weet niet of het aan en uitzetten nadelige gevolgen heeft.

    Grt Murdock
    Tot je truukje op een dag niet meer werkt omdat het probleem erger is geworden.
    Ik zou hem maar laten repareren.
    My Róisín Dubh is my one and only true love

  4. #4
    Senior Member
    Geregistreerd
    1 januari 2005
    Locatie
    Oss
    Berichten
    11.086

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Agent_Smith Bekijk bericht
    Tot je truukje op een dag niet meer werkt omdat het probleem erger is geworden.
    Sowieso naar laten kijken inderdaad, maar of het for the time being een probleem is vraag ik me af.
    Als mijn pc iets niet doet is dat altijd helpdesk-vraag #1, of je m al opnieuw hebt aangezet.

  5. #5
    Senior Member
    Geregistreerd
    5 november 2008
    Locatie
    Den Haag
    Berichten
    7.559

    Standaard

    Dit is geen gevalletje "Intel insite" hey

  6. #6
    Senior Member
    Geregistreerd
    1 januari 2005
    Locatie
    Oss
    Berichten
    11.086

    Standaard

    Dat niet, maar opnieuw aanzetten en de amp werkt weer normaal.
    Dat klinkt voor mij niet als "meteen uitzetten, stekker uit stopcontact, niet meer aankomen anders ga je dood".

 

 

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  
Back to top