Welkom op het GitaarNet.
+ Reageren op discussie
Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
Weergegeven resultaten: 11 t/m 18 van 18
  1. #11

    Standaard

    Zo'n stekkerdoos met een schakelaar doet alles wat je wil, je moet alleen even bukken... Maar dat kun je ook nog opvangen, hang je dat ding gewoon wat hoger op.

    Het nut van de afstandsbediening is me eerlijk gezegd een beetje onduidelijk. Voor thuis wat overbodig, en op het podium kun je de versterkers gewoon al aan hebben staan voordat je het podium op gaat. Dus zelfs als je draadloos vanachter in de zaal wilt opkomen snap ik het niet zo.

    Precies wat Erik zegt, nog iets wat het ineens zomaar toch niet zou kunnen doen.
    I see that you have also collected a few more guitars – this is a terrible disease and I hope they never find the cure !!!
    aldus een oude Ierse kennis, die ik onlangs geheel onverwacht tegen het lijf liep...

  2. #12

    Standaard

    Ik heb alleen die klik aan/uit voor frontlicht op palen.
    Hoef je alleen stroom naar de ledparren te trekken.
    En als je gaat spelen klik je ze even aan.

    Voor backline kun je idd gewoon een stromdoos met aan/uit gebruiken. Maar omdat er altijd eikels aanwezig zijn heb ik eigenlijk liever niet van dat spul en druk ik wel even de stkker in het stopcontact van het stroomblik als ik alles aan wil hebben....
    the proper, technical collective term for more than 1 Les Paul would be: More Paul.

  3. #13
    Senior Member
    Geregistreerd
    1 maart 2012
    Locatie
    Assendelft
    Berichten
    713

    Standaard

    Voor mijn studiomonitoren heb ik een AB systeem gekocht bij de Lidl. Anders moet ik in vreemde bochten achter bij mijn monitoren zijn om ze aan en uit te schakelen. Nu ligt de AB naast één van de units en kan ik ze makkelijk schakelen.....

  4. #14
    Senior Member
    Geregistreerd
    5 april 2015
    Locatie
    Doetinchem
    Berichten
    7.515

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door miyaru Bekijk bericht
    Voor mijn studiomonitoren heb ik een AB systeem gekocht bij de Lidl. Anders moet ik in vreemde bochten achter bij mijn monitoren zijn om ze aan en uit te schakelen. Nu ligt de AB naast één van de units en kan ik ze makkelijk schakelen.....
    Mijn monitors gaan automatisch aan en uit... maar waar is Sonny de topic starter...??

  5. #15
    Senior Member
    Geregistreerd
    1 maart 2012
    Locatie
    Assendelft
    Berichten
    713

    Standaard

    Dat weet niemand........ Tja Erik zo gaat het op fora......

  6. #16
    Senior Member
    Geregistreerd
    5 april 2015
    Locatie
    Doetinchem
    Berichten
    7.515

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door miyaru Bekijk bericht
    Dat weet niemand........ Tja Erik zo gaat het op fora......
    Ik was er al een beetje 'bang' voor

  7. #17
    Senior Member
    Geregistreerd
    1 maart 2012
    Locatie
    Assendelft
    Berichten
    713

    Standaard

    Ik ook, maar wel gezellig, vaak de zelfde in een topic die ik elke keer tref.......

  8. #18
    Senior Member
    Geregistreerd
    22 oktober 2002
    Locatie
    Sleepless In My Grave
    Berichten
    5.999

    Standaard

    Als de buren ook zo’n kastje hebben...
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Dirk_Hendrik Bekijk bericht
    Da's een rare. Ik gebruik dit soort systemen al en jaar of 15 in m'n huihouden. Eigenlijk zeg maar sinds ze betaalbaar werden en voor kleine prijsjes bij de Wibra's, kruidvatten en Actions in de schappen terecht kwamen. En wat je hierboven beschrijft heb ik echt nog nooit meegemaakt. Het enige wat ik me kan voorstellen is dat je storingen hebt op je lichtnet waardoor deze dingen zich inschakelen.

 

 

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  
Back to top