Stelt zich voor........

Aangenaam ( hoop ik ) kennis te maken met jullie.

Soop ( super) noob (newbie) osaurus ( ouwe zak) Rex (Supreme sufkut ), om al doende en lerende tot een wijziging van profielnaam te komen die aansluit bij mijn hopelijk aankomende gitaarvaardigheden.

Ik ben Ed, heb geen drol verstand van gitaar spelen, maar wil het wel heel graag leren, tbv dit leren heb ik een spotgoedkope gitaar gescoord die bij mijn budget past en die ik prettig vind om te zien zodat ik hem tenminste oppak ( dat helpt bij mij;-), en als blijkt dat er geen klap van bak ( niet geheel onwaarschijnlijk al heb ik ergens wel eens gehoord dat oefening kunst schijnt te baren, klinkt als een pijnlijke bevalling) dan is er tenminste geen man overboord.

Het leek me wijs om me aan te sluiten bij een forum, ik weet letterlijk net twee dagen hoe ik een plectrum vasthouden moet.

Niet lachen als ik vertel wat eindelijk voor mezelf gescoord heb, goedkoop gitaartje bij gear4music, een zwarte Harlem V wel te verstaan, ik moet ergens beginnen maar heb al in de smiezen dat mijn keuze niet ideaal is geweest om mee te gaan zitten oefenen, dat word dus staan, verder een Fender Frontman 10 watt versterkertje en een Amplug2 Metal, oja en een riem. Verder misschien een slimme of domme keuze gemaakt om Rocksmith 2014 te kopen en te instaleren op mijn laptoppie, zoals ik al zei, ik weet verder nog helemaal niks, anyway......het is wat het is en het is van mij.

Ik hoop nader kennis met jullie te maken op het forum en een heleboel tips op te kunnen doen bij het threadbrowsen.

Groet en wellicht tot zwets,

Ed