Steve James is oude bekende in het genre van acoustic folk, roots en blues door zijn vele geprezen opnames, internationale tournees en gepubliceerde werk o.a. artikelen, instructieboeken en dvd's. Hij heeft met de grote der aarde meegespeeld zoals Howard Armstrong, Bo Diddley, Kinky Friedman, Buddy Guy, John Hammond en vele meer. Zijn muzikale virtuositeit op gitaar, slide-gitaar, mandoline en gitaar-banjo heeft hem wereld wijde bekendheid gegeven.

Deze Master Class beslaat verschillende technieken en principes van de finger-picking blues style en is samengesteld zodat spelers van alle niveaus, van beginner's tot gevorderd, er aan mee kunnen doen. Tijdens de Master Class zal Steve James ook verhalen vertellen over de spelers, stylen en geschiedenis van de muziek die hij zo goed kent. Uiteraard worden we ook getrakteerd op enkele nummers van Steve. Er zijn maar een beperkte aantal plaatsen beschikbaar dus schrijf je snel in en geniet, luister, speel mee en leer van één van de grootste spelers van vandaag.

DATUM: Woensdag, 25 September 2013
LOKATIE: The Jumping Flea, Zaagmolenstraat 125a, 3036HH Rotterdam
TIJD: 15:00uur - 17:30uur
DUUR: ±2.5 uur
KOSTEN: €35,-,
AANMELDEN: Door het zeer beperkte aantal plaatsen moet er van tevoren gereserveerd worden. Schrijf je in via thejumpingfleamarket@gmail.com o.v.v. STEVE JAMES

Meer info: www.jumpingfleamarket.nl
of bellen: 0642826764 of 0102266296