Welkom op het GitaarNet.

4 Profielboodschappen

 1. Conversatie bekijken
  Daarnaast heeft de amp een 30W stand. Dit zou dus perfect zijn als ik alleen deze gebruik op de two rock cab. Klopt het dat het uitgaande vermogen dan ook maar 30W is of blijft dat 60W ?

  Excuus voor de vragen, ik kan natuurlijk ook gewoon een 212 kopen of een zwaardere speaker. Maar om met een 212 rond te zuilen zie ik niet zitten. En qua speakers heb ik niet iets gevonden wat me 100% aanspreekt.

  Hoor het graag van je !

  Groetjes
 2. Conversatie bekijken
  Hee Plant,

  Uit de berichten die je stuurde op het forum met betrekking tot het aantal wattage tussen een amp en de speakerkast dacht ik, stuur even een PB. Kreeg de indruk dat jij er wel kaas van hebt gegeten.

  Zoals gezegd heb ik een Jim kelley reissue amp die geswitched kan worden tussen 30 en 60 W. Nu speel ik over een 112 two rock wgs12-65B. Een normale 12-65 speaker is beoordeeld op een vermogen van 65W. Nu staat op de site van two rock 75Wrms. Maar goed, dat terzijde. Het was niet verstandig om de amp op dit cabinet aan te sluiten vanwege het vermogen. Nu zit het zo;
  De amp gaat op stand 2/3 ( van de 10 ) al loei en loei hard. Kom er zelfs mee uit te voeten bij optredens met die stand. Ben nog nooit boven de 3 geweest. Ik begreep dat als de amp vol open staat hij 60 watt zou produceren of loopt dit evenredig met het volume wat de amp produceert ? Want dan zou de amp eerder aan de 60W zitten.
 3. Conversatie bekijken
  Hoi,

  Ik werd hier http://www.gitaarnet.nl/forum/showth...body-staat-bol gewezen op een eerder topic van jou waarin je vertelt over een bridge doctor. Ik twijfel nog een beetje of het in mijn geval zal helpen (zie mijn bericht van 19:21 over de duik in de hals). Bij mij moet de actie ook juist omlaag en jij schrijft i.t.t. Rizz dat deze hoger werd door de bridge doctor.

  Verder vraag ik me af hoe het met dat houten staafje zit. Die drukt gewoon tegen de achterkant/onderkant van de body en zit verder niet vast?

  Misschien weet jij meer.

  Groetjes!
 4. Conversatie bekijken
  Hallo,
  Bedankt voor de reacties op mijn post. Ik had nog een vraag over de versterker. Ik heb nog twee Vox versterkers; de cambridge twin en de AD120VTX en bij beiden kan ik gewoon een cabinet bijpluggen. Staat achterop :line-out 8 Ohm/xx watt.
  Dacht dus dat het bij dat Fendertje ook wel zou kunnen maar die heeft dus helemaal geen line-out. Als ik de interne speaker vervang voor een 8 Ohm dan kan ik hem dus alleen mét het cabinetje gebruiken? Is er geen andere oplossing waarbij ik dus de versterker alleen of met cabinetje kan gebruiken zonder eerst de interne speaker te moeten vervangen?
  Met vriendelijke groet,
  Ray
Profielboodschappen 1 t/m 4 van 4
Over Plant

Basic Information

Over Plant
Woonplaats:
Eindhoven

Handtekening


"Meten is weten, gissen is missen"

Statistieken


Totaal aantal berichten
Totaal aantal berichten
16.959
Berichten per dag
3,06
Profielboodschappen
Totaal aantal boodschappen
4
Meest recente boodschap
5 april 2017 12:18
Algemene informatie
Geregistreerd
18 mei 2009
Verwijzers
0

1 Vriend

 1. CJB CJB is offline

  Junior Member

Vrienden 1 t/m 1 van 1
Back to top