Welkom op het GitaarNet.
 • Zoeken op producten


 • GitaarNet Specials

 • Win een gratis T-Shirt of logo voor je band  Iedere band zit er wel mee in zijn maag. Je maakt een tof stukje muziek dat grooved als de ziekte, je line up is tip top in orde en live rocken jullie de pannen van het dak. Alleen is jullie logo of T-shirt ruk en daardoor is iedereen de naam van je band bij de eerstvolgende gig alweer vergeten.


  Vaak wordt dan het meest creatieve bandlid gedoopt tot de marketing-communicatie-online-design-mobiel-deskundige of wordt de buurjongen gevraagd die toevallig een gekraakte versie van Photoshop heeft en voor weinig geld wel wat in elkaar kan flansen.

  Maar is dat verstandig? Een bandlogo of T-shirt zorgt voor herkenbaarheid bij het publiek en maakt een sterke eerste indruk. En als de eerste indruk al niet goed is, loop je een hoop fans mis. En dat is zonde!

  Logo of T-shirt via 99designs
  99designs en Gitaarnet wil jullie band graag een duwtje tegen het bandbusje te geven. Daarom verloten wij een logo of T-shirt ontwerpwedstrijd voor de band die ons een berichtje stuurt met wat jullie awesomeness zou vergroten de reden waarom jullie band deze prijs moet winnen. Als jij wint, dan kun je uit meer dan 60 designs jouw ontwerp kiezen!

  Mail jouw inzending voor de wedstrijd naar; info@upsizinggear.nl

  Stuur dit bericht ook vooral door naar bands met een onooglijk logo of bandshirt en samen helpen wij bands verder! Natuurlijk laten wij jullie nieuwe vette logo of T-shirt zien op Gitaarnet gekoppeld aan een item over jullie band op de site van Gitaarnet en UpsizingGear.

  Extra: Voor alle lezers biedt 99designs alle bandjes 25 korting en een gratis Power Pack t.w.v. 79 aan als je je ontwerpwedstrijd vr 31 november 2013 start. Klik HIER voor de link naar de website.
Back to top