Welkom op het GitaarNet.
 • Eerbetoon aan Cock de Jong op 29 mei

  Vorig jaar maart werd er bij Shavers gitarist Cock de Jong kanker geconstateerd. Maanden later werd duidelijk dat er geen genezing meer mogelijk is. Op dit moment ondergaat Cock chemotherapie om de tumoren nog enigszins de baas te blijven.

  Cock de Jong is een unieke gitarist die mede de sound bepaalde van driemans-band The Shavers. Een stompend, vet tele geluid, met aanstekelijke riffs, en met zoveel opzwepend ritme dat de Shavers geen bassist meer nodig hadden. Klik voor mp3 fragment.


  Op zondag 29 mei 2011 wordt in de Waerdse Tempel in Heerhugowaard een festival ter ere van Cock georganiseerd. Er staan daarom ook een aantal bands waar Cock een sterke band mee heeft. Zowel persoonlijk als muzikaal.

  DEFINITIEVE PROGRAMMA:

  15.30 uur: ZAAL OPEN
  16.00 - 16.35 uur: CASA DE LA MUERTE
  16.55 - 17.40 uur: SHAKING GODSPEED
  18.00 - 18.30 uur: CLAW BOYS CLAW
  18.50 - 19.35 uur: THE SHAVERS
  19.55 - 20.40 uur: PETER PAN SPEEDROCK

  Pesentatie: Rudeboy (URBAN DANCE SQUAD)
  DJ: Dikke Dennis

  Alle opbrengsten van dit festival zullen ten goede komen aan de "Cock de Jong
  Foundation". Het is de wens van Cock om jaarlijks één of meerdere jonge muzikanten met behulp van dit fonds te ondersteunen. Het is natuurlijk heel bijzonder dat Cock hoogst persoonlijk afscheid gaat nemen van zijn publiek en van het podium door nog een keer met the Shavers het podium te beklimmen.
  WWW.THESHAVERS.NL
  WWW.DEWAERDSETEMPEL.NL
  WWW.SOZCONCERTS.NL
Back to top