Welkom op het GitaarNet.

Ukeloeder

Uke's "wat eten we vanavond" GN vegaquoteblog

Rate this Entry
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Tupelo Bekijk bericht
Deze is gejat maar lijkt me lekker, dus dat gaat het worden straks..

Roerbakken:

5 large carrots
1 large onion
1 garlic clove
fresh ginger (1 tbsp grated)
1/4 tsp ground cumin
1/4 tsp curry powder
1/4 tsp cinnamon
1 ripe mango
2 tbsp oil
1/2 lemon
honey
pepper
salt

Gember gaat eruit, verse koriander gaat erbij.

Met zilvervliesrijst.

Submit "Uke's "wat eten we vanavond" GN vegaquoteblog" to Google Submit "Uke's "wat eten we vanavond" GN vegaquoteblog" to Facebook

Labels: Geen Labels bewerken
Categories
Uncategorized

Comments

  1. Ukeloeder's schermafbeelding
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Tupelo Bekijk bericht
    Must admit; nice flavouring & 't ziet er nog vrolijk uit ook !!

    Jumz, Tupelo. Die moet hier binnenkort ook eens op tafel gezet worden.
  2. Ukeloeder's schermafbeelding
    Dat 'ie het niet meer kan ontkennen;
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door grayfink Bekijk bericht
    Ik moet zeggen: dat ziet er lekker uit. Nog sterker; het ziet er zelfs uit als iets dat ik zou lusten.
  3. Ukeloeder's schermafbeelding
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Tupelo Bekijk bericht
    Hups Hups, vrouwlief de keuken in dadelijk dan, 't best te doen !!
    Volgens mij zelfs nog te doen voor kids ook, omdat het zoet is.
    Mijn versie ervan is dit geworden :
    Nodig:
    2 uien.
    1 teentje knoflook.
    300 gram worteltjes.
    1 mango.
    Circa 25 gr. Verse koriander.
    1 Citroen.
    Olijfolie.
    Kaneel.
    Komijnzaad.
    Kerriepoeder.
    Honing.
    Peper & Zout.

    2 uitjes gesnipperd, met een teentje fijngehakte knoflook & rasp van 1 citroen, zachtjes gefruit in olijfolie. 300 gram worteltjes in stukjes van ½ cm (3 minuutjes gekookt) toevoegen aan het ui mengsel. Roerbakken, met 1 theelepel kaneel, 1 theelepel komijnzaad & 1.½ theelepel kerriepoeder. 1 rijpe mango in blokjes gehakt meebakken. Sap van 1 citroen over uitgieten. 1 eetlepel honing oplossen. 1 bosjes (AH) vers gehakte koriander door de het mengsel. Op smaak brengen met zout & peper.


    En vanavond eet ik dat weer dus...
    benieuwd of De Greef er ooit aan begonnen is...
Back to top