Welkom op het GitaarNet.

Ukeloeder

Uke's "wat eten we vanavond" GN vegaquoteblog

Rate this Entry
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door peter_heijnen Bekijk bericht
Bieten-champignoncurry met witlof salade.
http://www.mijnreceptenboek.nl/recep...urry-6534.html

Submit "Uke's "wat eten we vanavond" GN vegaquoteblog" to Google Submit "Uke's "wat eten we vanavond" GN vegaquoteblog" to Facebook

Labels: Geen Labels bewerken
Categories
Uncategorized

Comments

  1. Ukeloeder's schermafbeelding
    Ingrediënten
    3 eetlepels olie
    1 theelepel komijnzaad
    1 theelepel mosterd
    200 gram kleine champignons
    500 gram rauwe rode bieten
    3 cm gemberwortel
    2 teentjes knoflook
    1 Spaanse groene peper
    2,5 deciliter gezeefde tomaten
    zout

    Bereidingswijze
    Maak de champignons schoon en snijd deze een keer door midden. Schil de bieten en snijd deze in blokjes. Schil het stukje gemberwortel en rasp deze. Pel de knoflookteentjes en pers ze uit. Was de groene peper, snijd hem doormidden en verwijder de zaadjes. Verhit de olie in een pan en bak hierin het komijnzaad, mosterd, champignons en bieten toe en bak dit een paar minuten. Voeg dan de gemberwortel, knoflook en groene peper toe en bak deze eventjes mee. Giet dan de gezeefde tomaten en 2 ½ deciliter water erbij, voeg wat zout toe en breng alles aan de kook. Draai dan de hittebron wat lager, leg een deksel op de pan en laat alles ongeveer 40 minuten zachtjes koken tot de bieten gaar zijn.
Back to top