PDA

View Full Version : digitech 2101hoe krijg ik mijn volumepedaal goed werkend?



jeroenb
23 december 2002, 11:46
ik heb een digitech 2101 en controller one
maar nu krijg ik het volume pedaal niet helemaal op nul
hij blijft "lekken"
als ik hem helemaal dicht doe blijft er geluid uit komen
is er iemand die ervaring met dit apperaat heeft?
en die mij kan helpen?

EdJ
2 januari 2003, 17:36
ik ken `m niet maar meestal zit er een
gekarteld dingetje wat de potmeter doet
draaien dat kun je meestal een(paar)tandjes
verzetten.succes!

jeroenb
13 januari 2003, 10:54
bij digitech gaat het via een led
nogal ingewikkelt om het zo uit te leggebn
maar in iedergeval bedankt

kokeleko
13 januari 2003, 20:48
Ik heb een Digitech 2112 gehad en die kon je kalibreren , dus je maximale stand en je minimale stand ( control one midi controler ) , even de manual bekijken succes.

jeroenb
6 maart 2003, 11:21
volgens mij is dat het niet
ik heb het geprbeert en nee,
volgens mij is hij niet goed gelinkt
weet iemand waar ik hem moet aan linken?
hij zit nu aan het master volume

Shredhead
6 maart 2003, 20:31
Dat is het nadeel van die bak. Ik heb ook ee 2101 gehad en je kunt het volume via de volumeregeling IN die bak niet helemaal op 0 (= geen geluid) zetten. Wel via de output knop, maar daar heb je verder weinig aan...

jeroenb
18 maart 2003, 10:19
kloptalleen zitten er wel presets in die wel op nul staan
ik denk dat ik hem verkeert gelinkt heb ofzo