PDA

View Full Version : Solo Gitarist(e) gezocht midden brabant



badted
10 januari 2006, 23:02
Mutha’s Pride bestaat (af en aan) inmiddels al zo'n 18 jaar, uit diverse bezettingen, maar met een vaste kern.
Momenteel zijn wij in 'n Studio in Belgenland, soms in de repetitieruimte, soms thuis, aan het werken aan een "serieuze CeeDee" (dus geen demootje!). En als ie naar verwachting zo rond eind 2006 afkomt, binden we daar een paar "ceedee-presentatie-optredentjes’ aan vast.
...en wat er daarnaa gebeurt; waarschijnlijk nie veel...maar who knows...

...Wie is Mutha's Pride?
*Leadzanger/Gitarist, *2a3- Background-Zangeressen, *Bassist , *Drummer
/backgroundzanger en *Jij Solo/slag gitarist met een eventuele tweede of derde stem.

...en wat maken wij? .....UITSLUITEND EIGEN WERK!!! Goed in het gehoor liggende "liedjes" die neigen naar de ouwe "Hardrock" van de zestiger/zeventiger jaren. ...denk b.v. aan Deep Purple, Led Zeppelin, Thin Lizzy, The Free, Uriah Heep, Black Sabbath, Judas Priest, Blackfoot en meer van dat soort herrie...
...maar ook 'n beetje Pink Floyd achtige dingetjes (op de ceedee), sfeervolle Ballads en zelfs 'n enkel
akoesties nummertje op z'n tijd... Maar geen Covers!!
Wij vinden een goeje sfeer belangrijk, en we zijn regelmatig erg trots op elkaar en wat we maken.

...Wat zoeken wij?
Wij zoeken dus een "ervaren" sfeermaker(ster) die de schouder(tje)s eronder wil zetten, en "kippevel-Solo's" gaat verzinnen op onze grootdeels vaststaande liedjes.
Iemand die "past" in de band, verstand heeft van "muziekmaken", 'n performer is, tussen de 30 en de 130 jaar oud/jong is, en zich weet aan te passen aan de sfeer van de nummers.
...en natuurlijk ook bereid is om ook thuis eraan te werken, zodat het allemaal geen eeuwigheid gaat duren!!...natuurlijk!
We repeteren op (lekker vroeg) Zaterdag ochtend tussen Tien en Twee in Haaren (bij Oisterwijk), in een Sfeervolle, cozy, veilige (en van alle gemakken voorziene) repetitieruimte, waar niemand last van ons heeft, behalve wijzelf... ...en hooguit mischien een enkele koe ofzo...

...En wat levert je dat op?
Om te beginnen; ...Eeuwige Roem! (dus geen geld) ...regelmatig een schouderklopje en mischien zelfs een paar nieuwe "vrienden".
En als straks de CeeDee af is; ...het trotse gevoel dat je iets "nuttigs" gedaan hebt met je gekregen/verworven "talent".
...en wieweet, ...mischien krijgt het nog wel een staartje...

Denk je dat dit verhaaltje over jou gaat? ...reageer dan via een mailtje, en zet je telefoonnummer der bij.
Dan neem ik zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op om iets af te spreken.