PDA

View Full Version : MIDI footswitch voor mijn POD 2.0



wille525
7 mei 2004, 18:23
Ik ben op zoek naar een betaalbare footswitch voor mijn POD 2.0. Kan ik er een willekeurige midifootswitch (van bv Digitech) hierop aansluiten? Die van Line 6 is namelijk veelllllll te duur!

sash
7 mei 2004, 19:05
Joh koop een powerbrake :roll:

BramVersteeg
7 mei 2004, 19:43
Zou ik ook doen :???:

sash
7 mei 2004, 19:46
Zou ik ook doen :???:

Zie dit: http://www.gitaarnet.nl/forum/viewtopic.php?t=31553
dan snap je waar het over gaat.

wille525
8 mei 2004, 19:55
Ik heb ooit een powerbreak gehad. De POD is voor mij een veel beter alternatief. Mede omdat ik zelf muziekopnames maak met de computer.