PDA

View Full Version : Gitaarbeurs Gieten



Guitarhenk
23 juni 2013, 09:07
Hoi Allemaal!

Ik wil jullie graag op de hoogte brengen van een nieuwe gitaarbeurs in Gieten (Drenthe).

Als onderdeel van een bluestheater evenement organiseer ik een gitaarbeurs op 10-8-2013. Ben of woon je in de buurt kom dan gezellig naar Gieten!

Gitaarbeurs! 10-8-2013 10.00/16.00 kaarten 5,-
Bezoekers festival gratis!

Tijdens deze dag kom je alles te weten over hoe je je eigen gitaar kunt bouwen. Jan Zonjee zal in 2 workshops uitleg geven over hoe je dat het beste aan kunt pakken. Is de laatste keer dat je met hout gewerkt hebt de blokkendoos en wil je toch op een graag je eigen gitaar bouwen dan zou je kunnen beginnen met een bouwpakket van bouwjeeigengitaar.nl deze jongens zijn ook aanwezig op de beurs en helpen je graag verder.

Als je op donderdag of vrijdag al een voorstelling van “Trouble Soon Be Over” hebt bijgewoond en je bent daardoor ge-īnspireerd geraakt om Bluesharp te gaan spelen dan bestaat er de mogelijkheid om daar zaterdag al mee te beginnen. Harbert Grezel (Herbie) zal in een workshop de basis technieken van het mondharmonica spelen bespreken en uitleg geven over hoe je dit toe moet passen in The Blues! Omdat Herbie toch al in Gieten is voor de theater voorstellingen en de workshop zal hij verdeeld over de dag een aantal optredens verzorgen met het “Herbie and Guitarguy Power Trio”. Dit trio behoort tot de top van Nederland en is uniek in hun mix van authentieke en moderne Blues die ze zeer smaakvol toe passen op bestaande, maar ook veel eigen arrangementen. Toch al in Gieten is?..tuurlijk niet! Een absolute Must See!

Verder zullen er diverse muziek zaken aanwezig zijn die speciaal voor deze dag prachtige aanbiedingen hebben op het gebied van gitaren, versterkers, effecten en alles wat je verder nodig hebt om de nieuwe “Harry Sacksioni” van Nederland te worden! Harry Sacksioni??!@#$%^! Ja zeker! Met voldoende talent en nog belangrijker HEEEEL veel oefenen, kun je proberen om in ieder geval in de buurt van zijn niveau te komen. Om je daar bij te helpen komt Harry 10 augustus naar Gieten om een masterclass te geven. Dus
grijp je kans! Marc Stakenburg zal ook op de beurs aanwezig zijn om te vertellen over de motorreizen die hij organiseerd. Op deze reizen door Amerika gaat Marc terug naar de wortels van de popmuziek. Marc werkte vanaf 1981 voor de radiozenders 1, 2, 3 ,5 en 6. De bekendste programma's waren 'Theater van het Sentiment' en 'Leidsekade Live!'.

Graag tot ziens op de leukste gitaarbeurs van Drenthe!:cooler::)

http://www.deruitermuziek.nl/trouble-soon-be-over#!__trouble-soon-be-over/gitaarbeurs!

guitarkid
23 juni 2013, 13:23
Mooi initiatief en heel veel succes! Probeer zeker even langs te komen t.z.t.
Groeten, ook namens de organisatie van de Noorder Gitaar Dag, de grootste gitaarbeurs van Noord-Nederland! ;)

Guitarhenk
23 juni 2013, 22:27
Thanks!:cooler:

Guitarhenk
23 juni 2013, 22:28
Ps, leuk als je komt!:)

Hendriks
27 juni 2013, 09:11
Leuk artikel in de krant vandaag :ok: .